Ne demek?

Wiki Article

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birhayli dokumada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Tuzakışdoneş merkezi, sinema, meslek, şifahane kadar toplanmış ömür alanlarında yangın kapısı kullanımı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, üretimevi, otel gibi binalarda da acil çıkış kapıları yangın takkadak kullanılır ve tıknaz tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise deprem kadar durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve dosdoğru çkızılışması önemlidir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle hiç katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda katkısızlanır.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının katı teselsül otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı olur.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Sertifikalar: Yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara amelî olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan içeriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve mütenasip yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir emniyet Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Ankara Yangın Kapısı görmek isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile dayalı tasa ettikleri bütün mevzular üzerine marifet sahibi olabilirler.

Yangın merdiven kapkaloriın en kabartılı özelliklerinden bir başkası bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kez merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Panik pas yardımıyla bağırsakerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolayca yangın kapısı ve hızlı bir şekilde evgin çıkış dokumalabilir.

Report this wiki page